• standaard

Milon: gegarandeerd resultaat!

FysioFit gelooft 100% in de gekozen aanpak van de Milon Cirkel: slim, snel en effectief. Lees hieronder het complete verhaal van Sascha Mengerink (46) en hoe hij door de Milon Cirkel 10 kg kwijtraakte!

Sascha Mengerink: "Ik kan iedereen aanraden om op de Milon Cirkel te trainen" Milon Cirkel FysioFit

"Toen ik startte met de Milon Cirkel was mijn doelstelling: goed in mijn vel zitten, duurzaam en langzaam afvallen en conditie opbouwen. Verder wil ik gezond oud worden. Bij mijn huisarts hing vroeger altijd een briefje op het prikbord met de tekst: "Wie nu geen tijd heeft om te sporten moet later tijd maken om ziek te zijn." Zit veel waarheid in vind ik."

"Na ca. 2-3 maanden merkte ik dat er 'iets' gebeurde met mijn lijf. Het gaat echt 'hard' nu ik consequent train op de Milon Cirkel. Naast Milon doe ik heel af en toe ook nog mee met een spinningles of Powerles. Verder probeer ik iedere dag dat ik niet naar de Milon Cirkel ga een rondje hard te lopen (ca. 8 km). Dat lukt niet altijd maar doorgaans wel zo'n 2-3 keer per week."

"Ik ben allang gestopt met wegen en meten om frustratie te voorkomen. Maar laatst toch stiekem een keer gewogen en toen scheelde het 10 kilo (na een jaar). Het belangrijkste vind ik dat ik lekker in mijn vel zit, veel energie heb en zoals ik het zelf altijd verwoord, mijn spieren nu de baas zijn en niet meer mijn vet. Resultaat is ook dat ik bewuster eet, minder drink en me besef dat langzaam afvallen door lichaamsbeweging en bewust eten en drinken de beste oplossing voor mij is."

"Ik kan iedereen aanraden om op de Milon Cirkel te gaan trainen. Stop met tv kijken, dan heb je zeeën van tijd over en ga lekker sporten. Het geeft zichtbaar resultaat, je voelt je beter, je wordt goed en prettig begeleid en het kost weinig tijd."

Ervaar het zelf: 7 Dagen Gratis Milon

Meld je vandaag nog aan voor een Gratis Proefweek en maak een week lang kennis met dit unieke trainingsconcept. Vul hieronder je gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen voor een startafspraak.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Nieuwe roosters online!

  Met ingang van maandag 3 augustus zijn de vernieuwde roosters online gezet, z...

  Lees meer
 • Heropening binnensport 1 juli!

  Het is eindelijk zover...... We mogen vanaf 1 juli weer open en jij kunt dus ...

  Lees meer
Meer nieuws
>
 • Dirk-Jan van de Poppe (52 jaar)

  "In 2,5 jaar 25 kg eraf!"

  Dirk-Jan van de Poppe (52 jaar)
 • Jack Bruijn (72 jaar)

  " Het resultaat: 23,6 kg afgevallen! En nog veel belangrijker: ...."

  Jack Bruijn (72 jaar)
 • "Ik ben op verschillende manieren  en met veel plezier aan mijn gezondheid aan het werken"

  Cees de Rooij (53 jaar)
 • "FysioFit heeft mij laten zien dat je veel resultaat kunt boeken in 35 minuten kracht- en cardiotraining"

  Rudi Evers
 • "Fysiofit is de enige sportschool waar ik het sporten kan volhouden, en dat zegt wat!"

  Maaike Piet